Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Mierlo - Stretchtent Huren Eindhoven

Stretchtent Huren Mierlo – Stretchtent Huren Eindhoven

In Mierlo, een schilderachtig dorp omgeven door natuurlijke pracht en een rijke geschiedenis, biedt een stretchtent een veelzijdige oplossing voor lokale evenementen. Met zijn weelderige omgeving, waaronder de Strabrechtse Heide en het indrukwekkende Kasteel Geldrop, vormt Mierlo een betoverend decor voor allerlei bijeenkomsten, van bruiloften tot dorpsfestivals.

De flexibiliteit van een stretchtent maakt het ideaal voor evenementen van elke omvang, terwijl het beschutting biedt tegen zon en regen, waardoor festiviteiten moeiteloos kunnen doorgaan, ongeacht het weer. Of het nu gaat om een ​​cultureel festival, een sportevenement of een intieme bijeenkomst, een stretchtent biedt een comfortabele en sfeervolle ruimte waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van al het moois dat Mierlo te bieden heeft.

Al onze stretchtenten zijn van professionele kwaliteit. Zo weet je zeker dat je juiste opzet voor je bruiloft, evenement of bedrijfsfeest. Over opzetten gesproken, dit hoef je natuurlijk niet zelf te doen. Het op- en afbouwen van de stretchtenten verzorgen wij.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

Dus voor welke gelegenheid dan ook, met een stretchtent weet jij zeker dat je een memorabel feest tegemoet gaat.

  • Hoge UV index: 8
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • In velen vormen en afmetingen te moduleren

Stretchtent Huren Eindhoven is jouw partner voor het huren van een stretchtent in o.a. Aalst, Bladel, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Brouwhuis, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Gemert, Hapert, Heeze – Leende, Helmond, Kroon, Lieshout, Mierlo, Nuenen, Oostelbeers, Reusel, Sint Oedenrode, Son en Breugel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westelbeers en Woensel. 

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@stretchtenthuren-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01