Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Best - Stretchtent Huren Eindhoven

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Best – Stretchtent Huren Eindhoven

In het veelzijdige Best, waar geschiedenis, technologie en natuur samenkomen, is een stretchtent een ideale aanvulling voor lokale evenementen. Met zijn rijke geschiedenis en levendige culturele scene biedt Best een perfecte achtergrond voor festivals, markten en andere bijeenkomsten. Best, oorspronkelijk een agrarische gemeenschap, is nu een technologisch centrum met diverse hightechbedrijven, waaronder Philips, dat een sterke industriële groei heeft gestimuleerd. De aanwezigheid van groene gebieden zoals het Groene Woud nodigt uit tot buitenactiviteiten, waar een stretchtent beschutting kan bieden. En laat Stretchtent Huren Eindhoven nu precies genoeg keuze hebben in stretchtenten!

Al onze stretchtenten zijn van professionele kwaliteit en worden zowel aan particulieren als aan bedrijven verhuurd. Door het huren van een stretchtent ben je verzekerd van een magische omgeving op je bruiloft of evenement. Maar ze zijn natuurlijk voor nog veel meer activiteiten in te zetten.

Onze trots ligt in het leveren van kwaliteit, daarom doen wij de op- en afbouw zelf. Zo weten we zeker dat jij optimaal kan genieten van je gelegenheid.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8

Stretchtent Huren Eindhoven is jouw partner voor het huren van een stretchtent in o.a. Aalst, Bladel, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Brouwhuis, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Gemert, Hapert, Heeze – Leende, Helmond, Kroon, Lieshout, Mierlo, Nuenen, Oostelbeers, Reusel, Sint Oedenrode, Son en Breugel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waarle, Westelbeers en Woensel. 

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@stretchtenthuren-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01